Nova tema

Šolske potrebščine

3 1310 0 natisni
, 06.07.2018 ob 11:11 #
Zdravo!
Mene pa zanima kje najpogosteje kupujete šolske potrebščine za svoje otroke. O tem se veliko govori, stvari so drage, vseeno pa bi si želela za svojo punčko, ki gre zdaj v prvi razred, da ima nekatere stvari kvalitetne (na primer šolsko torbo, da ji ne obremeni hrbtenice). Imate kake predloge kje kupiti kaj, kje se najbolj splača in podobno.
Milena_3, 09.07.2018 ob 10:47 #
Hej.

Mi imamo dva šolska otroka, zato kr dobro premislimo kje kupiti kaj, ker so stvari res vedno dražje. Največ smo odšteli za šolski torbi, ki smo jih kupili v Mladinski knjigi, ker so imeli neke popuste (20%), ker otroci nosijo toliko stvari, da se nam je zdelo vredno. Imajo pa jih več let, tako da se splača. Za delovne zvezke in učbenike je v vsakem primeru potrebno odšteti enako denarja, zato smo jih tudi kupili kar v Mladinski. Ostale potrebščine pa smo kupili v Sparu, lani tudi nekaj v Leclercu. Malo je pametno pokombinirati in se pride skozi. Predlagam pa, da se odpravite čim prej, ker je na koncu poletja izbira že precej slaba, predvsem glede zvezkov v trgovnskih centrih.

Vso srečo in javite, če odkrijete kakšne akcije. :)
Mojcaca, 10.07.2018 ob 13:38 #
Ok, hvala za odgovor in pomoč. Bomo javili kako smo se odločili in kje bomo kupovali. Sem pa malo po spletu že pregledovala ponudbo in mislim, da bomo res glede torb šli kar v Mladinsko torbo. Ostalo pa drugje.
Če želiš sodelovati na forumu, se prijavi ali registriraj. Z registracijo pridobiš dostop do vseh forumov. Hitro, enostavno in brezplačno boš lahko ustvaril tudi nove.

Naroči se 17

Čvek 123

Na čvek 123 se bomo pogovarjali o vsem, brez dlake na jeziku :) Prosim vas le, da ste spoštljivi do vseh, ne izzivate, ne provocirate in ne žalite, ker drugače bodo padala opozorila :)

Skrbnik: čvekica
Moderatorji:
brez
Število sporočil: 2043
Število tem: 252
Naslov foruma: /cvek123
Odprtje foruma: 11.09.2017